+HUMANS

L’últim repte del trimestre.
Tracta d’un repte relacionat amb l’exposició que vam dies abans a veure-la.
El repte i l’exposició, tracta bàsicament, sobre el futur de l’èsser humà.Hem de imaginar com ens agradaria ser en un futur i quins serien els aspectes que millorariem en forma de dibuix.
Per a crear aquest projecte, haviem d’agafar un full d’una  mida 50 x 70, això fa que la proporció sigui més díficil crearla, però a la vegada, podem afergir més detalls.

Us explico que he volgut crear en el meu projecte. M’ha agradat pensar que el futur no serà com tots imaginem…(cotxes voladors, robots que fan feines per nosaltres, tot blanc i polit)…etc, m’ha agradat pensar que serà força catastròfic, ruinòs, ja que estem fent pols al planeta i a la societat. M’he possat el tronc humà, ja que penso que tindrem el nostre propi cor, cap i tindrem les mateixes necessitats que actualment. El que si he mecanitzat han sigut les cames, ja que penso que nosaltres serem el propi automòvil.

Més ben dit, he intentat fer una crítica, no molt explícita, pero he volgut plasmar la crítica a la societat i al maltractament que estem fent al planeta, per veure que el nostre futur serà ruinòs, brut i catastròfic. Aquí us deixo el resultat:

IMG_20160310_153755IMG_20160310_153804IMG_20160310_153813
IMG_20160310_153819

NOTA: 9,5

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s