La meva imatge personal

Aquest nou any s’inaugura una nova assignatura per a tots nosaltres, disseny.
Vam començar l’assignatura fent un logotip personal, que ens identifiqués tan personalment com a l’àmbit professional que escollirem pel nostre futur

Personalment he escollit el meu logotip que representa una espècie de diamant obert per la meitat, on es poden veure les meves inicials verticalment, d’abaix a dalt. Especialment he fet aquesta imatge corporativa, ja que tenia i m’agrada la idea de fer un treball elegant, simple però vistós i amb personalitat, ja que per a mi, aquesta pedra preciosa representa el cim de l’elegància i la majestuositat, cosa que pel meu futur professional voldria un signe serio i glamurós, fent servir una gama cromàtica reduïda.

El meu procediment ha sigut bàsicament una creació a mà. He anat provant diferents colors, formes i textures (degradats) per aconseguir un resultat ingeniòs i personal. Una vegada aconseguit el logotip desitjat he procedit a passar-ho a l’ordinador on allà directament ho he escanejat per arribar a tenir el logo passat a paper imprès.
He utilitzat tres resultats, un negre, altre vermell i un altre blau, vaig decidir escollir el blau perquè representa precisió i majestuositat.

 

logomaria

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s