Carpeta i pin de l’institut Euclides

Per començar, volia fer una carpeta on es representés el personatge Euclides d’una forma rellevant i amb una importància significant, ja que l’institut porta el seu nom i que més que fer una representació en la carpeta en homenatge a ell. He utilitzat una font de fons extreta d’internet, on es veu el filòsof Euclides pintat en acuarel·les, això fa referència amb el caràcter artístic que té el nostre institut. Posem èmfasis en les lletres, que es el nom del matemàtic i del centre i penso que ha de tenir el valor més important.

Per el que fa els esbossos, he utilitzat llapis per a crear aquesta tipografia que es veurà a continuació on es pot observar que surten ratlles de les lletres per donar un aire matemàtic. Després de passar-ho a l’ordinador, i retocar-ho per Adobe Photoshop, vaig utilitzar de fons la imatge desitjada i he anat canviant els colors per tal de trobar el més adient:

Finalment, vaig escollir el de color negre, sense ombres, ratlles de diferents colors o altres tonalitats de fons, ja que em sembla el més vistós, més simple i el que jo escolliria si me’l presentessin. Adjunto la carpeta completa:

blanko_15carpetaPel que fa els pins de l’institut, he fet servir els mateixos logotips i dissenys que la part frontal de la carpeta tot i això, variant els colors i possant una altra distribució. Us deixo els resultats, el definitiu és el gris:

chapa1-maria-amorchapa2-maria-amorchapa3-maria-amorchapa4-maria-amorchapa5-maria-amorchapa6-maria-amor

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s