ANÀLISI D’OBJECTES

APROXIMACIÓ A OBJECTES

Làtex Natura Classic, Grupo LoMonaco

colchon-viscolatex-135x24x190.jpg
Sense importar cultures ni èpoques, el matalàs sempre ha sigut un objecte indispensable en les nostres llars i és per això que em proposo analitzar aquest objecte tan utilitzat.

Per ser més concrets, procediré a analitzar el matalàs Làtex Natura Classic que ofereix la gran empresa Grupo LoMonaco. La sede d’aquesta mateixa empresa està a Granada, així que segurament el matalàs provingui de Granada. Afegeixo que l’any que es va començar a comercialitzar aquest matalàs va ser a principis del 2012.

Com qualsevol altre matalàs, la forma s’aproxima al que és un rectangle i les mides varien entre els 200 cm de llarg i 140 d’ample, a més que té una altura del nucli de 15 cm. Aquest matalàs disposa de 3 capes amb una tecnologia única que garanteix l’empresa. Els materials del que està compòs aquest matalàs es limiten al làtex i una funda superior de domàs.

El producte es fa servir per a deixar el cos en repòs durant un període de temps, quan fem ús de l’objecte es sol adoptar una postura estirada. La forma rectangular que té el matalàs és totalment adequada per fer la funció principal, gràcies a la seva varietat de mides el matalàs serà funcional per a una o dues persones.

La fabricació comença amb la recol·lecció d’una sàvia d’un arbre tropical, d’on s’extradeix el làtex natural. Una vegada fet aquest pas, el làtex es barreja amb altres components que fa possible generar matalassos d’altíssima qualitat. Posteriorment, la barreja es posa en motllos personalitzats i una vegada plens es vulcanitza’n. La vulcanització d’aquests matalassos dóna el resultat d’un matalàs on després de rentar-lo, es convertirà en la perfecta superfície per a dormir.

El producte en qüestió està fabricat a la sede en l’Àrea Metropolitana de Granada així que clarament es tracta d’una producció industrial i amb una fabricació a gran escala. Llastimosament, aquest tipus de matalassos només es poden aconseguir mitjançant productes que només disposarà la fàbrica i cal importar productes d’altres països (làtex), a més que té una fabricació costosa. Es comercialitza mitjançant les tendes especialitzades en somiers i matalassos i també s’ha dimensionat la seva comercialització per mitjà de pàgines web.

L’objecte respon a les necessitats bàsiques com el descans i la comoditat i va adreçat a tot tipus de públic i es fa servir molt sovint, ja que el producte es fa servir per a una necessitat vital. El preu d’aquest concret matalàs ronda sobre els 200 i 300 Euros, així que podem afirmar que és un producte més aviat car.

La simetria de l’objecte permeteix el màxim descans a la persona que fa ús d’ell i la forma es bastant simple. Predomina el color crema, el blanc i alguns tocs de vermells. No respon a cap tipus de criteri estètic, ja que no busca ser especialment bonic sinó, còmode.

Per tant, estem davant d’un producte utilitzat durant anys enrere, on l’evolució del producte ha anat variant segons la comoditat de l’individu i cada cop són més les empreses que busquen trobar un matalàs còmode i que sani i curi mals d’esquena.

 

 

iPhone 7, Apple

apple-iphone-7-1.jpg

Actualment gairebé totes les persones disposen de mòbils d’alta tecnologia i és per això em disposo a analitzar aquest objecte tant apreciat avui en dia.
El nou iPhone 7 és un dispositiu mòbil de l’empresa d’Apple, la seva data de llançament va ser el 7 de setembre del 2016 en l’Apple Special Event i el telèfon és fabricat en la gran empresa de Califòrnia Apple Factory.

Referent a la mida i la forma del dispositiu te una llargada de 138,3 mm i una amplada de 67,1 mm, també es caracteritza per la finor del mòbil que es limita a 7,3 mm. Aquest iPhone té una forma rectangular amb vores arrodonides,que s’adapten totalment a les mans del comprador, tot i que està estudiat per tenir les mides perfectes, ha estat criticat per ser massa gran. Els diferents materials que el componen la part superior es tracten de vidre, alumini i metall. També es destaca que hi ha una diversa varietat de colors en el qual el client pot escollir el color que més li agradi.

Ja coneixem de primera mà els telèfons mòbils així que a més de fer trucades, amb els avanços tecnològics s’ha pogut concloure de què aquest dispositiu serveix per fer fotos, consultar internet, enviar missatges, escriure documents, fer enviaments… aquest tipus de telèfons inclouen gairebé tot lo necessari per no haver de disposar d’un ordinador, així bé, estaríem parlant d’una espècie d’un ordinador portàtil que ens cap a la mà. El funcionament d’aquest dispositiu tracta d’un sistema operatiu iOs 10, un dels sistemes més complexos i moderns. Donades aquestes funcions que caracteritzen aquest smartphone, no hi ha cap relació significant entre forma i funció. Per fer funcionar el telèfon cal un carregador que es pot comprar en qualsevol establiment especialitzat en tecnologies i es connecta mitjançant la corrent elèctrica. Cal destacar que aquest dispositiu no té una bateria extraïble, per la qual si es trenca tindríem que comprar un altre mòbil, això ha portat vàries crítiques i es considera un desavantatge per a molts clients.

L’iPhone 7 està fabricat en fàbriques d’Apple repartides arreu del món. L’empresa és una de les multinacionals més milionàries de tot el món, disposa d’una gran varietat de productes tecnològics i d’un elevat valor econòmic. La fabricació d’aquest telèfon costaria a l’empresa uns 200 euros, tot i que el preu del marcat costa actualment uns 680 euros i es comercialitza mitjançant tendes de la mateixa empresa Apple o per pàgines web que disposen d’aquests dispositius mòbils.

L’objecte va destinat a tot aquell públic que busca un telèfon mòbil amb unes especificacions i funcions d’última generació. Especialment aquests telèfons destaquen per la gran qualitat de megapíxels que ofereixen les seves fotos, la senzillesa del sistema operatiu i programes destinats a les empreses i al treball administratiu. Per aquests motius aquest smartphone sol estar indicat per a gent adulta, tot i que actualment el telèfon està tan de moda que solen tenir-lo adolescents i joves de 15 anys cap adalt sense importar el sexe.

El telèfon és totalment simètric amb una forma rectangular amb les vores arrodonides. Aquest mòbil està disponible en 5 colors; negre mat, negre, platejat, daurat i rosa. La textura és limita a un vidre en ambdues cares, amb un tacte fi i realment suau. Pel que fa a els criteris estètics respon perfectament al que es demana en l’actualitat.
En definitiva, un dispositiu modern, senzill, dinàmic i lleuger que s’adapta totalment a l’època actual.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s